Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MARINBLÅ KAVAJ & JEANS

// + follow Philip Conradsson on APPRL Klassiskt marinblå kavaj med utanpåliggande fickor och bredare slag är helt min melodi. Gärna i kombination med ett par sparsamt tvättade jeans, ljusblå skjorta och svarta brouges. Matcha med svarta och silvriga accessoarer samt en ljusgrå mössa. Enkelt, avskalat och medvetet! Kavaj: Morris Heritage Jeans: Gant Rugger Skjorta: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-11-22 13:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

Klassiskt marinblå kavaj med utanpåliggande fickor och bredare slag är helt min melodi. Gärna i kombination med ett par sparsamt tvättade jeans, ljusblå skjorta och svarta brouges. Matcha med svarta och silvriga accessoarer samt en ljusgrå mössa. Enkelt, avskalat och medvetet!

Kavaj: Morris Heritage Jeans: Gant Rugger Skjorta: Eton Skor: Loake Scarf: Eton Mössa: NN07 Solglasögon: Nividas Armband: Thomas Sabo Aftershave: L’Occitane Vax: Beard Monkey Ring: Thomas Sabo


Dela på Facebook
Tweeta