Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

DEN PERFEKTA OLIVGRÖNA CAR COATEN

En en kombinerad look av mig med plagg från Zalando jag presenterar min favoriter för hösten. Den olivgröna car coat tillsammans med den klassiskt beigea polotröja är två nyckelplagg som gör sig absolut bäst under just denna årstiden. Snyggt och stilrent! Ni hittar car coaten här och polotröjan här! I samarbete med Zalando

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-11-23 08:30  |  Lästid: < 1 minuter

En en kombinerad look av mig med plagg från Zalando jag presenterar min favoriter för hösten. Den olivgröna car coat tillsammans med den klassiskt beigea polotröja är två nyckelplagg som gör sig absolut bäst under just denna årstiden. Snyggt och stilrent!

Ni hittar car coaten här och polotröjan här!

I samarbete med Zalando


Dela på Facebook
Tweeta