Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

CHIMI x BLACK FRIDAY

Mina nära vänner på Chimi eyewear fortsätter leverera solglasögon ton-i-ton som de uttrycker genom att blanda färgglada, transparenta bågar i acetat (från italienska mazzucchelli) med härliga karakteristiska glas i linje med bågarna. På bilderna ovan bär jag färgen ”Coco” i varumärkets alla tre olika modeller (001, 002 & 003) Under black Friday hittar ni bågarna […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-11-27 21:15  |  Lästid: 2 minuter


Mina nära vänner på Chimi eyewear fortsätter leverera solglasögon ton-i-ton som de uttrycker genom att blanda färgglada, transparenta bågar i acetat (från italienska mazzucchelli) med härliga karakteristiska glas i linje med bågarna.
På bilderna ovan bär jag färgen ”Coco” i varumärkets alla tre olika modeller (001, 002 & 003)
Under black Friday hittar ni bågarna till ett än mer förmånligt pris (680kr). Passa på då erbjudandet bara gäller fram tills tisdag kl. 12.00!

Foto: Fabian Wester

Dela på Facebook
Tweeta

CHIMI x BLACK FRIDAY

Mina nära vänner på Chimi eyewear fortsätter leverera solglasögon ton-i-ton som de uttrycker genom att blanda färgglada, transparenta bågar i acetat (från italienska mazzucchelli) med härliga karakteristiska glas i linje med bågarna. På bilderna ovan bär jag färgen ”Coco” i varumärkets alla tre olika modeller (001, 002 & 003) Under black Friday hittar ni bågarna […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-11-27 21:15  |  Lästid: 2 minuter


Mina nära vänner på Chimi eyewear fortsätter leverera solglasögon ton-i-ton som de uttrycker genom att blanda färgglada, transparenta bågar i acetat (från italienska mazzucchelli) med härliga karakteristiska glas i linje med bågarna.
På bilderna ovan bär jag färgen ”Coco” i varumärkets alla tre olika modeller (001, 002 & 003)
Under black Friday hittar ni bågarna till ett än mer förmånligt pris (680kr). Passa på då erbjudandet bara gäller fram tills tisdag kl. 12.00!

Foto: Fabian Wester

Dela på Facebook
Tweeta