Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

QUILTAD JACKA FÖR VINTERN

// + follow Philip Conradsson on APPRL Att bära kläder efter väder är inte alltid det roligaste men när det finns plagg som både fyller funktion och ser bra ut gäller det att passa på. Här i en brun quiltad jacka från Barbour i en smalare passform med två frontfickor och två sidofickor, perfekt för […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-11-29 13:22  |  Lästid: < 1 minuter

//

Att bära kläder efter väder är inte alltid det roligaste men när det finns plagg som både fyller funktion och ser bra ut gäller det att passa på. Här i en brun quiltad jacka från Barbour i en smalare passform med två frontfickor och två sidofickor, perfekt för den stundande kylan. Matcha med en brun kavaj, blå byxor och ljusblå skjorta och du är redo för en ny jobbvecka.

 Jacka: Barbour Kavaj: Boglioli Byxor: NN07 Skjorta: Eton Skor: RM Williams Glasögon: Nividas Hörlurar: B&O Play


Dela på Facebook
Tweeta

QUILTAD JACKA FÖR VINTERN

// + follow Philip Conradsson on APPRL Att bära kläder efter väder är inte alltid det roligaste men när det finns plagg som både fyller funktion och ser bra ut gäller det att passa på. Här i en brun quiltad jacka från Barbour i en smalare passform med två frontfickor och två sidofickor, perfekt för […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-11-29 13:22  |  Lästid: < 1 minuter

//

Att bära kläder efter väder är inte alltid det roligaste men när det finns plagg som både fyller funktion och ser bra ut gäller det att passa på. Här i en brun quiltad jacka från Barbour i en smalare passform med två frontfickor och två sidofickor, perfekt för den stundande kylan. Matcha med en brun kavaj, blå byxor och ljusblå skjorta och du är redo för en ny jobbvecka.

 Jacka: Barbour Kavaj: Boglioli Byxor: NN07 Skjorta: Eton Skor: RM Williams Glasögon: Nividas Hörlurar: B&O Play


Dela på Facebook
Tweeta