Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

VINTERNS NYCKELPLAGG – MARINBLÅA ROCKEN

 Min andra look signerad Zalando, har  jag verkligen bott denna blåa rock från Antony Morato den senaste veckan. En något mer uppbyggd rock än vad jag är van vid med en avsmalnande passform och en mer luden ullkvalitet som känns lyxig och framförallt varm och skön. Självklart kombinerar jag det med ett par gråa flanellbyxor från […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-11-30 10:30  |  Lästid: < 1 minuter

 Min andra look signerad Zalando, har  jag verkligen bott denna blåa rock från Antony Morato den senaste veckan. En något mer uppbyggd rock än vad jag är van vid med en avsmalnande passform och en mer luden ullkvalitet som känns lyxig och framförallt varm och skön. Självklart kombinerar jag det med ett par gråa flanellbyxor från Kiomi, absolut den snyggaste och mest självklara alternativet när temperaturen närmar sig noll.

Ni hittar rocken från Antony Morato här och flanellbyxorna från Kiomi här.

I samarbete med Zalando


Dela på Facebook
Tweeta