Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

CHRISTMAS DINNER WITH ZALANDO

I onsdags bjöds det på en fantastiskt julmiddag med Zalando innehållande extra allt. Vi fick njuta av live musik, en tre rätters meny, drinkar och även en tidig julklapp. Temat kanske känns ganska tydligt via bilderna, men för er som inte knäckt koden, GULD och hur kan man inte älska det? Stort tack för en […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-12-02 11:20  |  Lästid: 2 minuter

I onsdags bjöds det på en fantastiskt julmiddag med Zalando innehållande extra allt. Vi fick njuta av live musik, en tre rätters meny, drinkar och även en tidig julklapp. Temat kanske känns ganska tydligt via bilderna, men för er som inte knäckt koden, GULD och hur kan man inte älska det? Stort tack för en super trevlig kväll!

Dela på Facebook
Tweeta