Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TIDIGA JULKLAPPAR

Vem blir inte som ett barn på julafton eller vill ha tidiga julklappar? Jag gav mig själv en tidig sådan från Guldfynd i form av en graverad id-bricka med halsband och klackring i guld. Otroligt taggad på guld just nu då jag i stort sätt alltid burit silver tidigare. Perfekta prylar att önska sig inför […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-12-04 10:00  |  Lästid: < 1 minuter

thumbnail_IMG_4263

Vem blir inte som ett barn på julafton eller vill ha tidiga julklappar? Jag gav mig själv en tidig sådan från Guldfynd i form av en graverad id-bricka med halsband och klackring i guld. Otroligt taggad på guld just nu då jag i stort sätt alltid burit silver tidigare. Perfekta prylar att önska sig inför jul. Ni hittar kedjan här och klackringen här, id-brickan går att köpas i fysisk butik och då väljer du helt själv vad du vill gravera.

I samarbete med Guldfynd


// <![CDATA[
document.write('');
// ]]>

Dela på Facebook
Tweeta