Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BRUNRUTIG KAVAJ

// + follow Philip Conradsson on APPRL När det kommer till kavajer känns rutigt alltid aktuellt, det förhöjer ditt helhetsintryck och blir inte lätt tråkigt. Personligen föredrar jag en relativt diskret ruta som inte tar över för mycket, matchat med ett par klassiskt gråa flanellbyxor och beige flanellskjorta. Till det ett par rejäla kängor med […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-12-07 10:30  |  Lästid: < 1 minuter

//

När det kommer till kavajer känns rutigt alltid aktuellt, det förhöjer ditt helhetsintryck och blir inte lätt tråkigt. Personligen föredrar jag en relativt diskret ruta som inte tar över för mycket, matchat med ett par klassiskt gråa flanellbyxor och beige flanellskjorta. Till det ett par rejäla kängor med gummisula som tål både regn och rusk och givetvis ett bälte i samma färg och kvalité som skorna.

Kavaj: Oscar Jacobson Byxor: Gant Skjorta: Eton Skor: Crockett & Jones Handskar: Hestra Slips: Boss Näsduk: Tiger of Sweden Bälte: Crocket & Jones Plånbok: Tommy Hilfiger


Dela på Facebook
Tweeta