Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MOCKASKOR ANPASSADE FÖR VINTERBRUK

(function(d, i, n, w, h, o, o2) { var ss = d.getElementsByTagName(’script’), st = d.getElementById(’embed-’+ i); var s = d.createElement(’script’); s.src = ’//’+ o2 +’js/apprlembed.js’; s.addEventListener(’load’, function() { new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o); }); st.parentNode.insertBefore(s, st); })(document, ’ed3eb3bf1f294473b36e7334893b4082’, ’shoes-for-winter-in-brown-suede’, ’100%’, ’93’, ’apprl.com’,’s.apprl.com/’); + follow Philip Conradsson on APPRL Många tror att mocka är […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-12-13 10:00  |  Lästid: < 1 minuter

(function(d, i, n, w, h, o, o2) {
var ss = d.getElementsByTagName(’script’), st = d.getElementById(’embed-’+ i);
var s = d.createElement(’script’);
s.src = ’//’+ o2 +’js/apprlembed.js’;
s.addEventListener(’load’, function() {
new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o);
}); st.parentNode.insertBefore(s, st);
})(document, ’ed3eb3bf1f294473b36e7334893b4082’, ’shoes-for-winter-in-brown-suede’, ’100%’, ’93’, ’apprl.com’,’s.apprl.com/’);

Många tror att mocka är problematiskt under höst och vinterhalvåret och inte alls tål väta, det stämmer inte. Läder och mocka är precis lika tåligt, den största skillnaden är att mocka kräver betydligt mycket mindre jobb. Behandla din mockasko med ett neutralt impregneringsspray varannan vecka och borsta av skon med hjälp av en mockaborste efter varje användningstillfälle och du är good to go. Lägg istället större vikt vid om skon eller kängan är utrustad med gummisula som omöjliggör att väta kan tränga in underifrån. Här är fyra favoriter för vintern, alla utrustade med gummisula som tål ur och skur.

Crockett & JonesMorrisLoakeRM Williams


Dela på Facebook
Tweeta