Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

I WEAR THE INVISIBLE TIE – ETON

Eton har tillsammans med Movember Europe valt att ta fram en så kallad ”Invisible Tie” som symboliserar de många hälsoproblem som vi ser och möter runt omkring oss varje dag. Syftet är att samla in pengar och framförallt stödja kampen mot prostatacancer. För mig var det en självklarhet att försöka dra mitt strå till stacken […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-12-14 14:04  |  Lästid: < 1 minuter


Eton har tillsammans med Movember Europe valt att ta fram en så kallad ”Invisible Tie” som symboliserar de många hälsoproblem som vi ser och möter runt omkring oss varje dag. Syftet är att samla in pengar och framförallt stödja kampen mot prostatacancer. För mig var det en självklarhet att försöka dra mitt strå till stacken och stödja denna fina gest och kampanj på mitt sätt. Jag har valt att välja ut några av mina favoritbilder från kampanjen och samtidigt visa hur jag i all enkelhet valt att bära min Invisible tie.

Produkten finns tillgänglig här och är den ultimata julklappen för er som fortfarande inte hunnit köpa.

Dela på Facebook
Tweeta