Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

OLJEROCK I AVSKALAD DESIGN

Ett otroligt klassiskt och preppyinspirerat plagg  i en modernare och mer avskalad design. Ofta ser vi den typiska bruna kragen i manchester men för mig känns en plagget ännu mer exklusivt utan. Med sitt oljebehandlade yttre är plagget både vind och vattenavstötande och funkar perfekt som ett ledigare alternativ till den enkelknäppta rocken. Ni hittar […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-12-20 10:00  |  Lästid: < 1 minuter
Gantoljerock

Ett otroligt klassiskt och preppyinspirerat plagg  i en modernare och mer avskalad design. Ofta ser vi den typiska bruna kragen i manchester men för mig känns en plagget ännu mer exklusivt utan. Med sitt oljebehandlade yttre är plagget både vind och vattenavstötande och funkar perfekt som ett ledigare alternativ till den enkelknäppta rocken.

Ni hittar oljerocken från Gant här.

Dela på Facebook
Tweeta