Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

PREMIUM UNDERKLÄDER – CDLP

Modell Boxer shorts Min personliga favorit i modell Boxer Trunk CDLP tillverkar ett produkt som tar underkläder för män till en helt ny nivå. Varumärket lägger otroligt stor vikt vid både design och kvalité men även hur produkten presenteras och levereras. I nuläget ser vi två modeller, en boxer trunk tillverkad i egologisk lyocell med […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-12-21 16:44  |  Lästid: 1 minut

CDLP_BoxerShorts_Editorial2 CDLP_BoxerShorts_Editorial1

Modell Boxer shortsCDLP_BoxerTrunk_Editorial2

Min personliga favorit i modell Boxer TrunkCDLP_BoxerTrunk_Editorial3


CDLP tillverkar ett produkt som tar underkläder för män till en helt ny nivå. Varumärket lägger otroligt stor vikt vid både design och kvalité men även hur produkten presenteras och levereras. I nuläget ser vi två modeller, en boxer trunk tillverkad i egologisk lyocell med tightare passform samt boxer short i merceriserad bomull i något rakare och ledigare siluett. För vårens släpps ett otroligt spännande samarbete med regissören Jonas Åkerlund som själv jobbat med världsstjärnor såsom Madonna, Metallica och Rammstein.

Dela på Facebook
Tweeta