Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

CHRISTMAS EVE

Det är något speciellt och magiskt med julen. Trots att man inte längre uppskattar det på samma sätt sätt som när man var barn. Traditionsenligt började dagen med en förmiddagspromenad, följt av Kalle Anka, julmiddag och julklappsutdelning. Jag bar självklart kostym, en grå flanell med vit skjorta och brun ullslips. Nu är jag återigen på […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-12-27 19:40  |  Lästid: < 1 minuter

Det är något speciellt och magiskt med julen. Trots att man inte längre uppskattar det på samma sätt sätt som när man var barn. Traditionsenligt började dagen med en förmiddagspromenad, följt av Kalle Anka, julmiddag och julklappsutdelning. Jag bar självklart kostym, en grå flanell med vit skjorta och brun ullslips. Nu är jag återigen på väg tillbaka mot Stockholm, 05.40 tåget tog emot imorse vill jag lova! 

Dela på Facebook
Tweeta