Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

NYA BÅGAR – TOM FORD

Det är mycket plagg och accessoarer man aldrig kan få för mycket av, skor är ett och glasögon ett annat. Inför jul fick jag en tidig julklapp från SmartBuyGlasses i form av ett par bågar från Tom Ford med min stryka. Otroligt smidig leverans och det enda jag behövde skicka in var mitt recept. Glasögon […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-12-29 15:20  |  Lästid: < 1 minuter

Det är mycket plagg och accessoarer man aldrig kan få för mycket av, skor är ett och glasögon ett annat. Inför jul fick jag en tidig julklapp från SmartBuyGlasses i form av ett par bågar från Tom Ford med min stryka. Otroligt smidig leverans och det enda jag behövde skicka in var mitt recept. Glasögon är något man ska kunna byta efter humör och dagens klädsel enligt mig. Vad tycker ni?

Dela på Facebook
Tweeta