Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

INSPELNING MED LIFE

Innan jul gjorde jag en super rolig inspelning med hälsokedjan Life, passande såhär efter jul och nyårsfirande. I början av året släpper Life en helt ny serie hudvårdsprodukter med 95-100% naturligt innehåll. Här ser ni några ”behind the scenes” bilder på vad som komma skall, håll till godo så länge, berättar mer längre fram!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-01-03 17:00  |  Lästid: < 1 minuter
img_4392-1.jpg img_4390-1.jpg img_4382.jpg img_4387-1.jpg

Innan jul gjorde jag en super rolig inspelning med hälsokedjan Life, passande såhär efter jul och nyårsfirande. I början av året släpper Life en helt ny serie hudvårdsprodukter med 95-100% naturligt innehåll. Här ser ni några ”behind the scenes” bilder på vad som komma skall, håll till godo så länge, berättar mer längre fram!

Dela på Facebook
Tweeta