Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

NYÅRSFIRANDE GRANDE

Vill börja med att önska er alla en god fortsättning och hoppas att ni haft en fin jul och ett härligt nyårsfirande. Otroligt skönt att få några dagars ledighet trots att det blev färre dagar än någonsin i år. Mitt nyår blev precis så bra som jag hade hoppats, vi firade hos mina vänner Charlie, […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-01-03 13:01  |  Lästid: < 1 minuter

Vill börja med att önska er alla en god fortsättning och hoppas att ni haft en fin jul och ett härligt nyårsfirande. Otroligt skönt att få några dagars ledighet trots att det blev färre dagar än någonsin i år. Mitt nyår blev precis så bra som jag hade hoppats, vi firade hos mina vänner Charlie, Daniel och Carl i deras nya lya på Humlegårdsgatan 13. Vi ordnade middag för hela 32 personer, med mat från Urban Deli, tur det finns catering annars hade vi verkligen varit rökta. Kvällen fortsatte till Berns med alla nära och kära och rundades av runt halv 6, riktigt pangkväll! Nu blir det rehab och fokus på jobb resten av januari, välbehövligt.

Dela på Facebook
Tweeta