Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

ROCK MED FISKBENSSTRUKTUR

// + follow Philip Conradsson on APPRL En sober look perfekt för både jobb och fest. Rocken från Morris Heritage i en härlig fiskbensstruktur passar ypperligt med ett par bruna flanellbyxor och rejäla kängor för vårt stundande snökaos. Håller ni inte med? Rock: Morris Heritage Byxor: Tiger of Sweden Skjorta: Drake’s Sweatshirt: Gant Rugger Skor: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-01-04 16:45  |  Lästid: < 1 minuter

//

En sober look perfekt för både jobb och fest. Rocken från Morris Heritage i en härlig fiskbensstruktur passar ypperligt med ett par bruna flanellbyxor och rejäla kängor för vårt stundande snökaos. Håller ni inte med?

Rock: Morris Heritage Byxor: Tiger of Sweden Skjorta: Drake’s Sweatshirt: Gant Rugger Skor: Edward Green Scarf: Eton


Dela på Facebook
Tweeta