Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

DUBBELKNÄPPT BOMULLSKAVAJ

Älskar denna dubbelknäppta kavaj från italienska Boglioli, den tar verkligen udden av att den dubbelknäppt kavaj alltid behöver känns uppklädd. Genom sin bomullskvalité och jersey känsla passar den ypperligt att både klä upp och klä ner. Klicka på varumärket för att komma direkt till produkterna. Kavaj: Boglioli Byxor: Oscar Jacobson Skjorta: Eton Slips: Stenströms Skor: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-01-06 14:43  |  Lästid: < 1 minuter
img_4652-3.jpg img_4651-4.jpg img_4653.jpg

Älskar denna dubbelknäppta kavaj från italienska Boglioli, den tar verkligen udden av att den dubbelknäppt kavaj alltid behöver känns uppklädd. Genom sin bomullskvalité och jersey känsla passar den ypperligt att både klä upp och klä ner.

Klicka på varumärket för att komma direkt till produkterna.

Kavaj: Boglioli Byxor: Oscar Jacobson Skjorta: Eton Slips: Stenströms Skor: R.M. Williams


Dela på Facebook
Tweeta