Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

UDDAKAVAJER I BLÅTT

// + follow Philip Conradsson on APPRL Blå uddakavajer kan man verkligen aldrig få för mycket av och har samtidigt ett väldigt brett användningsområde. Oavsett om ändamålet är jeans eller ett par mer klädda ullbyxor lämpar sig en blå kavaj ypperligt och ger ett vårdat och sobert uttryck. Här är tre favoriter just nu! Tiger […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-01-09 11:15  |  Lästid: < 1 minuter

//

Blå uddakavajer kan man verkligen aldrig få för mycket av och har samtidigt ett väldigt brett användningsområde. Oavsett om ändamålet är jeans eller ett par mer klädda ullbyxor lämpar sig en blå kavaj ypperligt och ger ett vårdat och sobert uttryck. Här är tre favoriter just nu!

Tiger of SwedenOscar JacobsonMorris Heritage


Dela på Facebook
Tweeta