Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄST KLÄDDA UNDER GOLDEN GLOBES

Under natten från söndag till måndag hölls den årliga galan av Golden Globes i Beverly Hills. Röda mattan visade upp flera välklädda män än bland dom Ryan Gosling, Ryan Reynolds, Justin Timberlake & Eddie Redmayne. Årets manliga vinnare blev Ryan Gosling och kvinnliga Emma Stone, både mycket välförtjänt.

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-01-10 11:00  |  Lästid: < 1 minuter

goldenglobes2017 goldenglobes2017.Under natten från söndag till måndag hölls den årliga galan av Golden Globes i Beverly Hills. Röda mattan visade upp flera välklädda män än bland dom Ryan Gosling, Ryan Reynolds, Justin Timberlake & Eddie Redmayne. Årets manliga vinnare blev Ryan Gosling och kvinnliga Emma Stone, både mycket välförtjänt.

Dela på Facebook
Tweeta