Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

UPPKLÄTT MÖTER NERKLÄTT

// + follow Philip Conradsson on APPRL Att mixa klädda plagg med sportiga är ett otroligt smakfullt och samtidigt stilfullt. Här ser vi en dressad kavaj från brittiska Gives & Hawks som möter avslappnade marinblåa chinos med italienska sneakers från Buttero och ryggsäck från Paul Smith. Enkelt, avskalat men medvetet! Kavaj: Gives & Hawks Chinos: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-01-10 17:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

Att mixa klädda plagg med sportiga är ett otroligt smakfullt och samtidigt stilfullt. Här ser vi en dressad kavaj från brittiska Gives & Hawks som möter avslappnade marinblåa chinos med italienska sneakers från Buttero och ryggsäck från Paul Smith. Enkelt, avskalat men medvetet!

Kavaj: Gives & Hawks Chinos: NN07 Polotröja: J.Lindeberg Sneakers: Buttero Väska: Paul Smith Bågar: Nividas Parfym: Tom Ford Hårvård: Lernberger Stafsing Korthållare: Mulberry Armband: Isaia


Dela på Facebook
Tweeta