Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

CASUAL IN BEIGE & GREY

// + follow Philip Conradsson on APPRL En ledig och avslappnad look som får en att längta efter vår. Med flera ljusa toner i liknande eller samma kulör får du ett sobert och lyxigt helhetsintryck gångbart för många olika tillfällen. Pricken över i:et är givetvis de kamouflagemönstrade skorna från Valentino. Kavaj: Stenströms Byxor: NN07 Tröja: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-01-16 11:46  |  Lästid: < 1 minuter

//

En ledig och avslappnad look som får en att längta efter vår. Med flera ljusa toner i liknande eller samma kulör får du ett sobert och lyxigt helhetsintryck gångbart för många olika tillfällen. Pricken över i:et är givetvis de kamouflagemönstrade skorna från Valentino.

Kavaj: Stenströms Byxor: NN07 Tröja: AMI Skor: Valentino Glasögon: Nividas Armband: Skultuna Mobilskydd: Richmond & Finch


Dela på Facebook
Tweeta