Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FAVORITER FRÅN BRIXTOL VÅR 2017

Det svenska varumärket Brixtol har sedan uppstarten 2011 haft jackor som ett av sina absoluta expertisområden och våren 2017 är verkligen inget undantag. Med inspiration från brittiska workwear-plagg är den klassiska armyjackan och jeansjackan i beige canvas två plagg som verkligen speglar just detta. Här är mina fyra favoriter för våren!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-01-19 17:00  |  Lästid: < 1 minuter

Det svenska varumärket Brixtol har sedan uppstarten 2011 haft jackor som ett av sina absoluta expertisområden och våren 2017 är verkligen inget undantag. Med inspiration från brittiska workwear-plagg är den klassiska armyjackan och jeansjackan i beige canvas två plagg som verkligen speglar just detta. Här är mina fyra favoriter för våren!

Dela på Facebook
Tweeta