Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MIDDAGAR MITT I VECKAN

Det är ju verkligen fantastiskt att unna sig middagar mitt i veckan, det får dagarna att gå fortare mot helg. Ett av mina favoritställen som jag hängt absolut mest på senaste tiden är Urban deli på Sveavägen. Oavsett om jag bara behöver sitta och jobba, ta en kaffe mellan möten eller käka en grym middag […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-01-19 13:15  |  Lästid: < 1 minuter


Det är ju verkligen fantastiskt att unna sig middagar mitt i veckan, det får dagarna att gå fortare mot helg. Ett av mina favoritställen som jag hängt absolut mest på senaste tiden är Urban deli på Sveavägen. Oavsett om jag bara behöver sitta och jobba, ta en kaffe mellan möten eller käka en grym middag på kvällen är det helt suveränt. Trevlig personal, bra stämning och super smarrigt käk!

Dela på Facebook
Tweeta