Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Hej allihopa, äntligen är vi igång!

Rock: Gives & Hawks Kostym: L.B.M Skjorta: Drake’s Slips: Amanda Christensen Skor: Crockett & Jones Väska: Tod’s Handskar: Hestra Hallå där! Philip Conradsson heter jag och kommer från och med idag att börja jobba som modeskribent och bloggare för King Magazine. Framöver kommer ni bjudas på frekventa modeartiklar men även personliga och mer vardagliga uppdateringar […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-02-06 11:15  |  Lästid: < 1 minuter

Rock: Gives & Hawks Kostym: L.B.M Skjorta: Drake’s Slips: Amanda Christensen Skor: Crockett & Jones Väska: Tod’s Handskar: Hestra

Hallå där! Philip Conradsson heter jag och kommer från och med idag att börja jobba som modeskribent och bloggare för King Magazine. Framöver kommer ni bjudas på frekventa modeartiklar men även personliga och mer vardagliga uppdateringar från min blogg. Det känns fantastiskt kul att äntligen vara igång och för er som inte tidigare följt mig kommer jag närmast från Metro Mode. Otroligt glad och tacksam att jag fått möjlighet att fortsätta min resa hos King, tidningen som man följt sedan man var liten då man först började intressera sig för kläder, mode och stil. Nu kör vi!

Dela på Facebook
Tweeta