Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Hello Hong Kong

Äntligen på plats i Hong Kong och efter bara en dags strosande är man helt hooked. Staden påminner på något sätt om New York med samma tempo, höga byggnader och dess enorma storlek. Däremot ser man tydligare kontraster i hur byggnaderna från ett kvarter till ett annat går från toppmodernt till nästintill slumliknande fasader. Vi […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-02-19 11:00  |  Lästid: < 1 minuter

Äntligen på plats i Hong Kong och efter bara en dags strosande är man helt hooked. Staden påminner på något sätt om New York med samma tempo, höga byggnader och dess enorma storlek. Däremot ser man tydligare kontraster i hur byggnaderna från ett kvarter till ett annat går från toppmodernt till nästintill slumliknande fasader. Vi landade väldigt tidigt i Hong Kong och med en flygning på 10 timmar och ytterligare 6 timmars tidsskillnad utan jättemycket sömn på planet är man relativt slut. Ska försöka slumra på hotellet för att ta nya tag inför kvällen.

Dela på Facebook
Tweeta