Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Gant lanserar Tech Prep

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-02-21 12:00  |  Lästid: < 1 minut
Med en innovativ funktion och teknik särskilt utformad för att stödja en aktiv livsstil, lanserar nu GANT stolt den revolutionerande funktionen Tech PrepTM i ett urval av sina ikoniska herrskjortor. Teknologin bakom Tech PrepTM består utav tre starka funktioner –  reglera, transportera, samt absorbera oönskad fukt snabbt. Ovärdeliga styrkor som får den moderna, ambitiösa och välklädda mannen att känna sig komfortabel i alla situationer.
Dela på Facebook
Tweeta

Gant lanserar Tech Prep

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-02-21 12:00  |  Lästid: < 1 minut
Med en innovativ funktion och teknik särskilt utformad för att stödja en aktiv livsstil, lanserar nu GANT stolt den revolutionerande funktionen Tech PrepTM i ett urval av sina ikoniska herrskjortor. Teknologin bakom Tech PrepTM består utav tre starka funktioner –  reglera, transportera, samt absorbera oönskad fukt snabbt. Ovärdeliga styrkor som får den moderna, ambitiösa och välklädda mannen att känna sig komfortabel i alla situationer.
Dela på Facebook
Tweeta