Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Cover boy för Gents nylanserade magasin

Innan jag åkte på semester till Hong Kong och Thailand plåtades jag för Gents.com, och deras första magasin som lanserades i förra veckan. Otroligt smickrande att få första sidan och bli intervjuad i ett otroligt snyggt magasin. Gents är ledande inom rakning, skägg och hudvårdsprodukter för män online. Fler bilder från plåtningen kommer dyka upp […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-02-23 17:13  |  Lästid: < 1 minuter

Innan jag åkte på semester till Hong Kong och Thailand plåtades jag för Gents.com, och deras första magasin som lanserades i förra veckan. Otroligt smickrande att få första sidan och bli intervjuad i ett otroligt snyggt magasin. Gents är ledande inom rakning, skägg och hudvårdsprodukter för män online. Fler bilder från plåtningen kommer dyka upp längre fram, så håll utkik och tillgodo så länge!

Dela på Facebook
Tweeta