Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Bildbomb från Hong Kong

  Hong Kong var verkligen en helt fantastiskt stad på många sätt, tempot, stämningen och den fantastiska arkitekturen. Vi stannade bara till i två dagar men önskade att vi varit där i minst två dagar till då det finns så otroligt mycket att se. Vi hann dock med att käka både frukost och dricka drinkar […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-02-27 10:00  |  Lästid: 2 minuter

 

Hong Kong var verkligen en helt fantastiskt stad på många sätt, tempot, stämningen och den fantastiska arkitekturen. Vi stannade bara till i två dagar men önskade att vi varit där i minst två dagar till då det finns så otroligt mycket att se. Vi hann dock med att käka både frukost och dricka drinkar på hög höjd i några av de många rooftop restaurangerna/barerna, kan varmt rekommendera Café Grey för en drömmig frukost och rooftop baren Aqua för grymma drinkar och en makalös utsikt. Vi strosade runt i charmiga Soho och shoppade på marknaden i Stanley Beach som verkligen blev en riktigt favorit från resan.

Åk på en längre weekend hit, antingen på väg till solsemestern eller bara för att besöka Hong Kong i sig. Ni kommer inte ångra er, jag lovar!


 

Dela på Facebook
Tweeta