Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Favoriter från H&M Studio SS17

För en dryg vecka sedan visade H&M Studio upp sin så kallade ”see now, buy now”-kollektion för vår/sommar 2017, inspirerade av kärlek, balettens elegans, styrka och passion. Kollektionen består av dam- som herrplagg, där H&M Studio herr visades för första gången i Paris. Med att erbjuda plagg direkt från catwalken vill H&M markera en ny […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-03-13 13:41  |  Lästid: < 1 minuter

För en dryg vecka sedan visade H&M Studio upp sin så kallade ”see now, buy now”-kollektion för vår/sommar 2017, inspirerade av kärlek, balettens elegans, styrka och passion. Kollektionen består av dam- som herrplagg, där H&M Studio herr visades för första gången i Paris. Med att erbjuda plagg direkt från catwalken vill H&M markera en ny era för modeindustrin och vill visa att de värdesätter kontakten direkt till kund som ”see now, buy now”-kollektionen ger. Efter visningen bjöds gästerna på ett liveframträdande av den framgångsrika artisten The Weekend. Här är mina favoriter från kollektionen som ni hittar här!

Dela på Facebook
Tweeta

Favoriter från H&M Studio SS17

För en dryg vecka sedan visade H&M Studio upp sin så kallade ”see now, buy now”-kollektion för vår/sommar 2017, inspirerade av kärlek, balettens elegans, styrka och passion. Kollektionen består av dam- som herrplagg, där H&M Studio herr visades för första gången i Paris. Med att erbjuda plagg direkt från catwalken vill H&M markera en ny […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-03-13 13:41  |  Lästid: < 1 minuter

För en dryg vecka sedan visade H&M Studio upp sin så kallade ”see now, buy now”-kollektion för vår/sommar 2017, inspirerade av kärlek, balettens elegans, styrka och passion. Kollektionen består av dam- som herrplagg, där H&M Studio herr visades för första gången i Paris. Med att erbjuda plagg direkt från catwalken vill H&M markera en ny era för modeindustrin och vill visa att de värdesätter kontakten direkt till kund som ”see now, buy now”-kollektionen ger. Efter visningen bjöds gästerna på ett liveframträdande av den framgångsrika artisten The Weekend. Här är mina favoriter från kollektionen som ni hittar här!

Dela på Facebook
Tweeta