Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Favoriter från H&M Studio SS17

För en dryg vecka sedan visade H&M Studio upp sin så kallade ”see now, buy now”-kollektion för vår/sommar 2017, inspirerade av kärlek, balettens elegans, styrka och passion. Kollektionen består av dam- som herrplagg, där H&M Studio herr visades för första gången i Paris. Med att erbjuda plagg direkt från catwalken vill H&M markera en ny […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-03-13 13:41  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta

Favoriter från H&M Studio SS17

För en dryg vecka sedan visade H&M Studio upp sin så kallade ”see now, buy now”-kollektion för vår/sommar 2017, inspirerade av kärlek, balettens elegans, styrka och passion. Kollektionen består av dam- som herrplagg, där H&M Studio herr visades för första gången i Paris. Med att erbjuda plagg direkt från catwalken vill H&M markera en ny […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-03-13 13:41  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta