Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Mingel: King släpper egendesignad klocka

Jag och min goda vän Axel. Kings chefredaktör Per Nilsson & modechef Claes Juhlin I fredags höll vi ett fantastiskt härligt mingel på nattklubben Bergmans i Stockholm då vi lanserade vår nydesignade klocka från svenska tillverkaren Knut Gadd i limiterad upplaga om 350 exemplar. Klockan kommer med ett svart italienskt läderband och med ett svart […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-03-14 08:38  |  Lästid: 2 minuter

Jag och min goda vän Axel.

Kings chefredaktör Per Nilsson & modechef Claes Juhlin


I fredags höll vi ett fantastiskt härligt mingel på nattklubben Bergmans i Stockholm då vi lanserade vår nydesignade klocka från svenska tillverkaren Knut Gadd i limiterad upplaga om 350 exemplar. Klockan kommer med ett svart italienskt läderband och med ett svart boet i en avskalad och otroligt sober design. Ni hittar den här! Kvällen var otroligt lyckad och trevlig, stort tack till alla som kom och förgyllde kvällen!


Vill ni se fler bilder från kvällen? Kika då här!

Dela på Facebook
Tweeta