Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

CDPL i samarbete med Jonas Åkerlund

Den Stockholmsbaserade premiumtillverkaren av underkläder för män, CDPL har lanserat ett super exklusivt samarbete med filmregissören Jonas Åkerlund. Jonas har vunnit stora internationella priser inom musik- och reklamfilmer för sin otroliga skicklighet och känsla kring att pusha gränser och skapa unika filmer. CDPL går emot normen om att massproducera underkläder och ger istället de manliga […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-03-15 13:42  |  Lästid: 2 minuter

Den Stockholmsbaserade premiumtillverkaren av underkläder för män, CDPL har lanserat ett super exklusivt samarbete med filmregissören Jonas Åkerlund. Jonas har vunnit stora internationella priser inom musik- och reklamfilmer för sin otroliga skicklighet och känsla kring att pusha gränser och skapa unika filmer.

CDPL går emot normen om att massproducera underkläder och ger istället de manliga underkläderna ett sexigt och mer attraktivt uttryck. Produkten som lanserats kallas ”The Jonas Åkerlund Boxer Trunk” och är en helt svart premium boxerkalsong av en fantastisk lyocell kvalité som också är miljövänlig.


Missa inte den otroligt snygga kortfilmen på när CDLP möter Jonas Åkerlund här!

Dela på Facebook
Tweeta