Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Snaps från Thailand

Sjukt att det redan gått en månad sedan vi befann oss här, en otroligt härlig och nödvändig semester på alla sätt. Bilderna är från Koh Chang, den tredje största ön i Thailand som verkligen levererar allt man önskar om man vill sola, slappa och samtidigt göra mysiga utflykter. Här befinner vi oss på White Sand […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-03-19 14:02  |  Lästid: 2 minuter

Sjukt att det redan gått en månad sedan vi befann oss här, en otroligt härlig och nödvändig semester på alla sätt. Bilderna är från Koh Chang, den tredje största ön i Thailand som verkligen levererar allt man önskar om man vill sola, slappa och samtidigt göra mysiga utflykter. Här befinner vi oss på White Sand Beach i norra delen av Koh Chang och stranden låg belägen precis nedanför vår resort. Kan ju inte säga annat än att man önskar att man var här just nu trots att det var lika skönt att komma hem för ett antal veckor sedan. Bara att hojta om ni vill ha några tips från ön!

Dela på Facebook
Tweeta