Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

En avslappnad fredag

%CODE1% En avslappnad look i neutrala toner perfekt lämpad för fredagens kortare arbetspass och direkt redo för en tidig afterwork med vännerna eller kollegorna. Den marinblå kavajen gör sig otroligt bra i kombination med svart som ger ett sober känsla utan att behöva känna sig för uppklädd. Helgen nu kör vi! Kavaj: Our Legacy Byxa: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-03-24 14:51  |  Lästid: < 1 minuter

%CODE1%

En avslappnad look i neutrala toner perfekt lämpad för fredagens kortare arbetspass och direkt redo för en tidig afterwork med vännerna eller kollegorna. Den marinblå kavajen gör sig otroligt bra i kombination med svart som ger ett sober känsla utan att behöva känna sig för uppklädd. Helgen nu kör vi!

Kavaj: Our Legacy Byxa: Filippa K Skjorta: Orlebar Brown Sneakers: Buttero Väska: Sandqvist Solglasögon: Ray Ban Klocka: James & Son Korthållare: Saint Laurent

Dela på Facebook
Tweeta

En avslappnad fredag

%CODE1% En avslappnad look i neutrala toner perfekt lämpad för fredagens kortare arbetspass och direkt redo för en tidig afterwork med vännerna eller kollegorna. Den marinblå kavajen gör sig otroligt bra i kombination med svart som ger ett sober känsla utan att behöva känna sig för uppklädd. Helgen nu kör vi! Kavaj: Our Legacy Byxa: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-03-24 14:51  |  Lästid: < 1 minuter

%CODE1%

En avslappnad look i neutrala toner perfekt lämpad för fredagens kortare arbetspass och direkt redo för en tidig afterwork med vännerna eller kollegorna. Den marinblå kavajen gör sig otroligt bra i kombination med svart som ger ett sober känsla utan att behöva känna sig för uppklädd. Helgen nu kör vi!

Kavaj: Our Legacy Byxa: Filippa K Skjorta: Orlebar Brown Sneakers: Buttero Väska: Sandqvist Solglasögon: Ray Ban Klocka: James & Son Korthållare: Saint Laurent

Dela på Facebook
Tweeta