Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Presentation av Oscar Jacobson höst/vinter 2017

Hösten från Oscar Jacobson ser otroligt spännande ut och presenterades av chefsdesignern Mats Pettersson på den nyöppnade vinbaren Tyge och Sessil i Stockholm. Vi ser tyger från de absolut mest framstående italienska väverierna där dressat möter avslappnat. Färgskalan går i brunt, grått, beigt och krämvit med den genomgående tanken att plagg ska kunna kombineras med […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-03-27 15:00  |  Lästid: 2 minuter

Hösten från Oscar Jacobson ser otroligt spännande ut och presenterades av chefsdesignern Mats Pettersson på den nyöppnade vinbaren Tyge och Sessil i Stockholm. Vi ser tyger från de absolut mest framstående italienska väverierna där dressat möter avslappnat. Färgskalan går i brunt, grått, beigt och krämvit med den genomgående tanken att plagg ska kunna kombineras med varandra på ett varierat och smakfullt sätt. Tack Oscar Jacobson för en fantastisk presentation och inspirerade kollektion!

Dela på Facebook
Tweeta

Presentation av Oscar Jacobson höst/vinter 2017

Hösten från Oscar Jacobson ser otroligt spännande ut och presenterades av chefsdesignern Mats Pettersson på den nyöppnade vinbaren Tyge och Sessil i Stockholm. Vi ser tyger från de absolut mest framstående italienska väverierna där dressat möter avslappnat. Färgskalan går i brunt, grått, beigt och krämvit med den genomgående tanken att plagg ska kunna kombineras med […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-03-27 15:00  |  Lästid: 2 minuter

Hösten från Oscar Jacobson ser otroligt spännande ut och presenterades av chefsdesignern Mats Pettersson på den nyöppnade vinbaren Tyge och Sessil i Stockholm. Vi ser tyger från de absolut mest framstående italienska väverierna där dressat möter avslappnat. Färgskalan går i brunt, grått, beigt och krämvit med den genomgående tanken att plagg ska kunna kombineras med varandra på ett varierat och smakfullt sätt. Tack Oscar Jacobson för en fantastisk presentation och inspirerade kollektion!

Dela på Facebook
Tweeta