Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Presentation av Oscar Jacobson höst/vinter 2017

Hösten från Oscar Jacobson ser otroligt spännande ut och presenterades av chefsdesignern Mats Pettersson på den nyöppnade vinbaren Tyge och Sessil i Stockholm. Vi ser tyger från de absolut mest framstående italienska väverierna där dressat möter avslappnat. Färgskalan går i brunt, grått, beigt och krämvit med den genomgående tanken att plagg ska kunna kombineras med […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-03-27 15:00  |  Lästid: 2 minuter
Dela på Facebook
Tweeta

Presentation av Oscar Jacobson höst/vinter 2017

Hösten från Oscar Jacobson ser otroligt spännande ut och presenterades av chefsdesignern Mats Pettersson på den nyöppnade vinbaren Tyge och Sessil i Stockholm. Vi ser tyger från de absolut mest framstående italienska väverierna där dressat möter avslappnat. Färgskalan går i brunt, grått, beigt och krämvit med den genomgående tanken att plagg ska kunna kombineras med […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-03-27 15:00  |  Lästid: 2 minuter
Dela på Facebook
Tweeta