Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Hudvård från Dermalogica

Har den senaste tiden använt mig av hudvård från Dermalogica med ett fantastiskt resultat. Tidigare har jag bara använt det som funnits hemma utan att ha någon egentlig koll på varför. Dermalogica är idag ledande inom hudvård och använder bara de mest kraftfulla och renaste ingredienserna. Nedan följer en enkel guide i hur jag använder […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-03-28 08:18  |  Lästid: 2 minuter

Har den senaste tiden använt mig av hudvård från Dermalogica med ett fantastiskt resultat. Tidigare har jag bara använt det som funnits hemma utan att ha någon egentlig koll på varför. Dermalogica är idag ledande inom hudvård och använder bara de mest kraftfulla och renaste ingredienserna. Nedan följer en enkel guide i hur jag använder mina produkter.

Jag börjar alltid funkta ansiktet med ljummet vatten och applicerar en rengörande gel. På så sätt får man bort onödiga partiklar man samlat på sig under dagen.

Efter det använder jag ett återfuktande spray för att inte torka ut huden efter den blivit rengjord.


När den återfuktande sprayet fått sätta sig använder jag en mjukgörande kräm. Den mjukgörande krämen ger huden en mjuk känsla och minskar torrhet ytterligare.

Avslutningsvis använder jag en ögonkräm(vid behov) som hjälper till att motverka påsar och svartnader under ögonen.

Dela på Facebook
Tweeta