Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Middag med Nuet by Zacapa

I slutet av förra veckan fick jag uppleva en fantastik middag tillsammans med NUET by Zacapa. Målet med middagen var att skapa en upplevelse som involverade alla sinnen som får oss att stanna upp och fokusera på doften, smaken, konsistensen samt att närvara i stunden. Middag och dryck hade satts ihop av stjärnkocken Edin Dzemat […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-04-03 10:25  |  Lästid: 2 minuter

I slutet av förra veckan fick jag uppleva en fantastik middag tillsammans med NUET by Zacapa. Målet med middagen var att skapa en upplevelse som involverade alla sinnen som får oss att stanna upp och fokusera på doften, smaken, konsistensen samt att närvara i stunden. Middag och dryck hade satts ihop av stjärnkocken Edin Dzemat och en av världens bästa bartenders Jonas Brandenburg Andersen. De kommande månaderna kommer pop-up restaurangen Nuet gästa Lydmar i Stockholm, men även Linköping och Göteborg. Tack för en underbar kväll!

Dela på Facebook
Tweeta