Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Äntligen lite ordning i nya lägenheten

Att flytta har sina för och nackdelar, minst sagt. Nu börjar trots allt det viktigaste bitarna att falla på plats och lägenheten blir mer hemtrevlig för varje dag som går. Här kommer en första bild från ett av fönsterna vid matbordet, fönsterbrädet är i ljusgrå marmor som är i original från när fastigheten byggdes 1906. […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-04-04 11:00  |  Lästid: < 1 minuter

Att flytta har sina för och nackdelar, minst sagt. Nu börjar trots allt det viktigaste bitarna att falla på plats och lägenheten blir mer hemtrevlig för varje dag som går. Här kommer en första bild från ett av fönsterna vid matbordet, fönsterbrädet är i ljusgrå marmor som är i original från när fastigheten byggdes 1906. Lampan hittade jag på Ellos och är redan en riktigt favorit smälter in bra med de vita linnegardinerna. Är ni nyfikna hittar ni lampan här.

Dela på Facebook
Tweeta