Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Kamelfärgad overshirt

Overshirten har verkligen blivit ett riktigt favoritplagg och vårens tillskott kommer från Schnayderman’s. Kamelfärgad i grövre bomullskvalité med sina typiska frontfickor är den perfekta mellanjackan när våren går över mot sommar. Overshirt: Schnayderman’s Byxor: Brothers Skor: Crockett & Jones Glasögon: Tom Ford

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-04-04 15:00  |  Lästid: < 1 minuter

Overshirten har verkligen blivit ett riktigt favoritplagg och vårens tillskott kommer från Schnayderman’s. Kamelfärgad i grövre bomullskvalité med sina typiska frontfickor är den perfekta mellanjackan när våren går över mot sommar.

Overshirt: Schnayderman’s Byxor: Brothers Skor: Crockett & Jones Glasögon: Tom Ford

Dela på Facebook
Tweeta