Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Fantastisk eftermiddag med Polo Ralph Lauren 

I samband med lanseringen av Polo Ralph Laurens nya parfym Polo Red Extreme bjöds det in till en fantastisk eftermiddag för ett par veckor sedan. 10 glada grabbar i 5 sportbilar, där vi provkörde alltifrån Lamborghini till Porsche. Kvällen avslutades på Diplomat med en avslappnad och supertrevlig middag. Tack Vass PR och Ralph Lauren för […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-04-13 10:00  |  Lästid: 2 minuter

I samband med lanseringen av Polo Ralph Laurens nya parfym Polo Red Extreme bjöds det in till en fantastisk eftermiddag för ett par veckor sedan. 10 glada grabbar i 5 sportbilar, där vi provkörde alltifrån Lamborghini till Porsche. Kvällen avslutades på Diplomat med en avslappnad och supertrevlig middag. Tack Vass PR och Ralph Lauren för för en grym eftermiddag! 

Dela på Facebook
Tweeta