Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Favoritpiké från Orlebar Brown

%CODE1%   Orlebar Browns klassiska piké i en sagolik bomullsfrotté(exakt, kvalitén som används i handukar) är det ultimata sommarplagget. Men öppen krage utan knappar gör sig plagget utmärkt under en ledigare linnekavaj men även perfekt till dina badbyxor påväg till stranden en solig sommardag. Ni hittar din vita pikén här & den blå här.

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-04-17 13:00  |  Lästid: < 1 minuter

%CODE1%

 

Orlebar Browns klassiska piké i en sagolik bomullsfrotté(exakt, kvalitén som används i handukar) är det ultimata sommarplagget. Men öppen krage utan knappar gör sig plagget utmärkt under en ledigare linnekavaj men även perfekt till dina badbyxor påväg till stranden en solig sommardag.

Ni hittar din vita pikén här & den blå här.

Dela på Facebook
Tweeta