Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Brun kavaj och krämvita byxor

Äntligen tillåter vädret ljusare byxor igen, visserligen kan jag inte motstå att bära dem i stort sätt året om. I kombination med en mörkbrun ullkavaj som fungerar som en lättare jacka en sen höst eller tidig vår, känner man sig lagom uppklädd för helgen! Kavaj: Morris Heritage Byxor: Levis Skjorta: Eton Skor: Crockett & Jones […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-04-21 14:12  |  Lästid: < 1 minuter


Äntligen tillåter vädret ljusare byxor igen, visserligen kan jag inte motstå att bära dem i stort sätt året om. I kombination med en mörkbrun ullkavaj som fungerar som en lättare jacka en sen höst eller tidig vår, känner man sig lagom uppklädd för helgen!

Kavaj: Morris Heritage Byxor: Levis Skjorta: Eton Skor: Crockett & Jones Slips: Ad56 Klocka: Apple Watch

Dela på Facebook
Tweeta