Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

London med Omega

Nu är vi på plats i London för att fira Omega Speedmasters 60 års jubileum. Ser sjukt mycket fram emot dagarna här och kommer djupdyka mer kring både alla eventets och självklart även kring specifika modeller som är aktuella inför jubileumet. Håll till godo med en outfit så länge! Rock och byxor: Brothers Made-to-measure Långärmadpiké: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-04-26 13:50  |  Lästid: < 1 minuter


Nu är vi på plats i London för att fira Omega Speedmasters 60 års jubileum. Ser sjukt mycket fram emot dagarna här och kommer djupdyka mer kring både alla eventets och självklart även kring specifika modeller som är aktuella inför jubileumet. Håll till godo med en outfit så länge!

Rock och byxor: Brothers Made-to-measure Långärmadpiké: Berg & Berg Sneakers: C.QP Glasögon: Tom Ford Klocka: Omega

Dela på Facebook
Tweeta