Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Tommy Hilfiger Tailored – Skjortor med monogram

Nya skjortor i ett fantastisk pikétyg som kännetecknas genom att vara väldigt följsamt och betydligt mycket svalare än klassiskt skjorttyg. Skjortorna kommer från kollektionen ”Tommy Hilfiger Tailored” en premiumkollektion som framförallt inriktar sig på konfektion, kavajer och skjortor. En snygg detalj som gör skjortan extra personlig och helt unik, perfekt när våren äntligen är här!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-05-03 14:13  |  Lästid: < 1 minuter

Nya skjortor i ett fantastisk pikétyg som kännetecknas genom att vara väldigt följsamt och betydligt mycket svalare än klassiskt skjorttyg. Skjortorna kommer från kollektionen ”Tommy Hilfiger Tailored” en premiumkollektion som framförallt inriktar sig på konfektion, kavajer och skjortor. En snygg detalj som gör skjortan extra personlig och helt unik, perfekt när våren äntligen är här!

Dela på Facebook
Tweeta