Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Sportigt och härligt avslappnat

%CODE1% En snyggt avslappnad look där ledigare plagg möter dressade. Kombinationen av den olivgröna jackan, de tvättade jeansen, marinblåa västen och en krispigt vita skjortan ger en skön somrig känsla perfekt för en ledigare dag på jobbet eller en avslappnad sommarkväll. Jacka: MP Massimo Piombo Jeans: Levis Skjorta: Orlebar Brown Väst: Barena Väska: Filson Solglasögon: […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-05-14 11:47  |  Lästid: < 1 minuter

%CODE1%

En snyggt avslappnad look där ledigare plagg möter dressade. Kombinationen av den olivgröna jackan, de tvättade jeansen, marinblåa västen och en krispigt vita skjortan ger en skön somrig känsla perfekt för en ledigare dag på jobbet eller en avslappnad sommarkväll.

Jacka: MP Massimo Piombo Jeans: Levis Skjorta: Orlebar Brown Väst: Barena Väska: Filson Solglasögon: Our Legacy Korthållare: Berluti

Dela på Facebook
Tweeta