Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

En stilsäker och uppkopplad klocka – Kronaby

Här är min valda klocka i modellen APEX med svart urtavla, silvrigt boett och kastanjebrunt läderarmband. Ni hittar den här. Detta blogginlägg är ett annonssamarbete med Kronaby.Den svenska klocktillverkaren Kronaby har på bara 1,5 år gått från idé till produkt. Klockan, som för ögat ser ut som något stilfullt och klassiskt döljer ett mycket spännande […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-05-22 08:00  |  Lästid: 2 minuter

Här är min valda klocka i modellen APEX med svart urtavla, silvrigt boett och kastanjebrunt läderarmband. Ni hittar den här.

Detta blogginlägg är ett annonssamarbete med Kronaby.Den svenska klocktillverkaren Kronaby har på bara 1,5 år gått från idé till produkt. Klockan, som för ögat ser ut som något stilfullt och klassiskt döljer ett mycket spännande inre som inte går att se med ögat. Kronabys klocka kan beskrivas som en connected watch och innebär att den är utrustad med mängder av funktioner som kopplas direkt till din smartphone genom Kronabys egendesignade app. Vad kan du då göra och hur kopplar du upp? Genom Bluetooth såklart, där du kan få information om alltifrån hur mycket du rört dig under dagen till uppdateringar från din kalender, notiser för samtal, Instagram eller Facebook. Dessa notiser och uppdateringar får du genom en eller flera vibrationer från din klocka direkt i handleden som du själv ställt in efter önskemål.

Jag har själv fått prova klockan under en dryg vecka och är verkligen överraskad över hur mycket jag använder de smarta funktionerna varje dag. Att kunna bli påmind om när man suttit för länge och behöver röra sig eller ha koll på hur långt man gått under de dagliga hundpromenaderna. Samtidigt är funktionen att kunna stänga av ljud direkt via klockan när ett samtal kommer olämpligt, utan att behöva röra mobiltelefon något som håller en fokuserad på rätt sak vid rätt tillfälle, utan att behöva ursäkta sig mot personen mitt emot. För mig kändes det från början overkligt att klockan var synkad direkt till min smartphone, något jag kommer ha svårt att vara utan framöver.


Detta blogginlägg är ett annonssamarbete med Kronaby

 

Dela på Facebook
Tweeta