Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

King 100 mäktigaste inom svenskt herrmode

I fredags gick Kingfesten av stapel för att utse de 100 mäktigaste inom svenskt herrmode av stapeln. Festen hölls i år för första gången på Skeppsholmskyrkan och förhållandena kunde verkligen inte ha varit bättre, strålande sol om 25 grader varmt. Själv hamnade jag på plats 60:e vilket är en oerhörd ära och något jag är […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-05-22 17:42  |  Lästid: < 1 minuter

I fredags gick Kingfesten av stapel för att utse de 100 mäktigaste inom svenskt herrmode av stapeln. Festen hölls i år för första gången på Skeppsholmskyrkan och förhållandena kunde verkligen inte ha varit bättre, strålande sol om 25 grader varmt. Själv hamnade jag på plats 60:e vilket är en oerhörd ära och något jag är extremt glad och tacksam för. På bilden ser ni mig med min goda vän Carl Larsson.

Kavaj: Morris Heritage Skjorta: Eton Byxor: Saman Amel Atelier Skor: Crockett & Jones

Dela på Facebook
Tweeta