Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Den ultimata sommarlooken

%CODE1% En somrig look perfekt till de efterlängtade sommarfesterna eller som ledigare alternativ till jobbet. Den beiga overshirten ger en härlig kontrast till de den ljustvättade denimskjortan och de gråa ullbyxorna. Matcha med ett par bruna tassle loafers och och bruna detaljer i både väska och scarf. Välklätt, medvetet och samtidigt lagom avslappnat! Overshirt: OrSlow […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-05-23 13:22  |  Lästid: < 1 minuter

%CODE1%

En somrig look perfekt till de efterlängtade sommarfesterna eller som ledigare alternativ till jobbet. Den beiga overshirten ger en härlig kontrast till de den ljustvättade denimskjortan och de gråa ullbyxorna. Matcha med ett par bruna tassle loafers och och bruna detaljer i både väska och scarf. Välklätt, medvetet och samtidigt lagom avslappnat!

Overshirt: OrSlow Skjorta: Drake’s Byxor: Hugo Boss Skor: Santoni Väska: Royal Republic Solglasögon: Nividas Klocka: Regal Armband: Peyote Bird & APC Scarf: Drake’s

Dela på Facebook
Tweeta