Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

London med Omega galakväll – Del 3

Marcus Schuterman, Monica Thorén & jag på röda mattan Raynald Aeschlimann CEO för Omega intervjuas tillsammans med George Clooney Speedmastern från 1957 till idag. George Clooney & Buzz Aldrin på röda mattan innan galan. Buzz Aldrin Min vän och kollega Marcus Schuterman, Monica Thorén PR-chef på Omega i Sverige och självklart Buzz Aldrin. Omega Speedmaster […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-05-29 11:53  |  Lästid: 2 minuter

Marcus Schuterman, Monica Thorén & jag på röda mattan

Raynald Aeschlimann CEO för Omega intervjuas tillsammans med George Clooney


Speedmastern från 1957 till idag.

George Clooney & Buzz Aldrin på röda mattan innan galan.

Buzz Aldrin

Min vän och kollega Marcus Schuterman, Monica Thorén PR-chef på Omega i Sverige och självklart Buzz Aldrin.


Omega Speedmaster buren av Buzz Aldrin.

Sista delen av resan med Omega till London för deras 60-års jubileum av deras klockmodell Speedmaster blev verkligen pricken över i:et. En galakväll på Tate Modern med gäster som George Clooney, Buzz Aldrin och Liv Tyler i en sagolik miljö som nästintill kändes overklig. Under kvällen bjöds det på 3-rätters, presentation av Speedmastern och självklart intervju med världsstjärnan Geroge Clooney. Tack Omega för 3 fantastiska dagar i London och en oförglömlig galakväll!

Dela på Facebook
Tweeta