Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

Bulleit Burbon Craft Night

I förra veckan var jag på besök hos Bulleit Bourbons nylanserade Craft Night – ett nytt workshop-koncept där målsättning är att inspirera till mer hantverk. Bulleit Bourbons första Craft Night leds av klädbutiken Unionville och genomförs på Stockholm Brewers festival på Orionteatern den 2 och 3 juni. Stockholm Brewers Festival är den första amerikanskinspirerade festivalen […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-05-30 08:57  |  Lästid: < 1 minuter

I förra veckan var jag på besök hos Bulleit Bourbons nylanserade Craft Night – ett nytt workshop-koncept där målsättning är att inspirera till mer hantverk. Bulleit Bourbons första Craft Night leds av klädbutiken Unionville och genomförs på Stockholm Brewers festival på Orionteatern den 2 och 3 juni. Stockholm Brewers Festival är den första amerikanskinspirerade festivalen med fokus på hantverksöl, mat och musik som är här för att fira Stockholms mikrobryggerier. På plats får festivalgästerna skapa sitt eget läderskärp av finaste läder från Tärnsjä Garveri tillsammans med Unionville. Utöver att skapa kommer deltagarna dessutom att få möjligheten att prova på en Boiler maker – hantverksöl och Bulleit Bourbon. Tack Bulleit Burbon och Unionville för en supertrevlig kväll!

Dela på Facebook
Tweeta